The Antecedents And Consequences Of Work-Family Conflict Among Married Accountants In Penang - Khor, Lee Hsia (2005)

(untitled)
Isu konflik kerja-keluarga di kalangan profesional telah menerima perhatian yang hangat di dalam bidang akademik.