Self Directed Work Team’s Effectiveness: The Impact Of Team Characteristics And Team Task Design - Quah, Ee Boon (2005)

(untitled)
Penggunaan Pasukan Urus Diri dalam organisasi pengeluaran bertambah pesat dalam menghadapi persaingan yang mencabar.