Organizational, Marketing Resource Profile And Export Performance :An Empirical Study On Sarawak Exporting Manufacturing Firms - Anak Saban, Gluma (2005)

(untitled)
Persoalan yang sering ditanya serta mendapat perhatian yang meluas dari para sarjana dan golongan pengamal adalah berkenaan dengan kenapa ada sesetengah firma yang berprestasi tinggi dan ada yang kurang berprestasi.