Organizational Justice And Well-Being: Moderating Effects Of Power Distance And Collectivism - Balbeer Singh, Satnamjeet Kaur (2005)

(untitled)
Kebajikan pekerja (employee’s well being) merupakan satu isu yang hangat di kalangan organisasi oleh kerana ia boleh mempengaruhi kepuasan bekerja dan boleh memberi kesan negatif kepada kesihatan fizikal dan mental pekerja sekiranya ia tidak dikawal.