Leadership Styles And Effectiveness Of Change : The Impact Of Resistance To Change - Kee, Swee Lin (2005)

(untitled)
Kajian ini bertujuan untuk mengetahui hubungan antara gaya kepimpinan dan keberkesanan perubahan organisasi.