Impact Of Investment Types And Firm Characteristics On Capital Budgeting Techniques - Rajah, Hemawathy Jessica (2005)

(untitled)
Keputusan belanjawan modal adalah keputusan yang penting bagi sebuah firma. Terdapat pelbagai teknik belanjawan modal untuk membantu firma membuat analisa yang sewajarnya untuk projek-projek pelaburan.