Goal Orientations And Organisational Outcomes: The Impact Of Leader-Member Exchange - Lee, Jia-Shean (2005)

(untitled)
Penyelidikan ini mengkaji perhubungan antara orientasi matlamat dengan komitmen afektif terhadap organisasi dan penyelia, serta dengan pencapaian kerja dalam-peranan dan inovatif dalam organisasi.