Factors Influencing The Muslim Consumer’s Level Of Confidence On Halal Logo Issued By Jakim: An Empirical Study - Masnono, Ahmadi (2005)

(untitled)
Menyedari akan tahap permintaan terhadap bahan makanan halal yang semakin meningkat, kerajaan sedang berusaha untuk menjadikan Malaysia sebagai sebuah negara pengeluar makanan halal yang terpenting di rantau ini.