Employee Trust In General Manager And Performance Of Small And Medium Enterprises - Teoh, Poh Ming (2005)

(untitled)
Kajian ini bertujuan untuk meninjau sifat organisasi dalaman berasaskan teori sumber asas, khasnya pengurus besar yang boleh dipercayai, sebagai satu strategi perniagaan kecil dan sederhana supaya kelebihan persaingan boleh dikekalkan.