Benchmarking Management Practices And Manufacturing Performance Of Manufacturing Companies In Penang - Lee, Hee Long (2005)

(untitled)
Benchmarking (tanda aras) adalah satu cara untuk mengira tahap strategi dan kemajuan dengan syarikat-syarikat luar yang lebih berwibawa, dalam dan luar dari industri.