Antecedents And Outcomes of Hris Usage - Md Kassim, Normalini (2005)

(untitled)
Suatu keputusan sumber manusia yang baik adalah berdasarkan kepada sistem maklumat sumber manusia (SMSM) yang baik yang sepatutnya dibekalkan kepada kedua-dua jaluran pengurus dan sumber manusia dalam memudahkan mereka membuat keputusan.