Affect, Organizational Justice, And Innovative Performance: The Mediating Impact Of Leader-Member Exchange - Saw, wan Koon (2005)

(untitled)
Inovasi telah menerima banyak tumpuan hari ini. Kajian mengenai punca-punca yang boleh meningkatkan perlakuan inovasi telah banyak dijalankan.