A Study On The Effect Of Partnership Quality On Business Process Outsourcing For Banks And Financial Institutions In Malaysia - Ooi, Ee (Joshua) (2005)

(untitled)
Penyelidikan ini bertujuan untuk mengkaji kesan kualiti hubungan perkongsian dengan penyumberluaran proses preniagaan bagi pihak bank dan institusi kewangan di Malaysia.