Determinants Of Tourism Network Success : The Case Of Penang - Julie Boey, Chyaw In (2005)

(untitled)
Tujuan kajian ini adalah untuk menyelidiki ciri-ciri rangkaian kerjasama yang berjaya dalam industri pelancongan di Pulau Pinang dan juga mengkaji kesan faktor-faktor prestasi rangkaian dari segi prestasi perniagaan dan organisasi.