Service Sabotage in Hotel Industry: Empirical Study Using Social Bonding Theory - Sylvia Tan, Hooi Sien (2006)
Perlakuan sabotaj khidmat di tempat kerja, terutama sekali dalam industri perhotelan semakin berleluasan sehingga menarik perhatian pihak penyelidik dan pengurus.