Evidence Of Time-Diversification In Malaysia: An Empirical Study On The Relationship Between Return And Investment Time Horizon - Tan, Eng Lam (2006)

(untitled)
Penyelidikan ini bertujuan untuk mengenalpasti sama ada pempelbagaian masa wujud di Pasaran Saham Malaysia.