Electronic Service Quality Satisfaction, Trust And Loyalty: A Study On Online Banking In Penang. - Mohammed Aljunaid, Najib (2006)

(untitled)
Kajian ini dijalankan bagi mengkaji faktor-faktor yang menyumbang kepada kesetiaan pelanggan terhadap kualiti perkhidmatan elektronik.