Education Service Experience: From The Aspects Of Students’ Satisfaction And Loyalty. - Liew, Kok Keong (2006)

(untitled)
Penyelidikan ini mengkaji tentang perhubungan di antara kepuasan para penuntut dan rasa taat setia mereka terhadap khidmat yang diberikan di dalam bidang pendidikan (tinggi).