Antecedents of E-Business Adoption Level in the Manufacturing Sector - Tan, Hua Chiang (2006)
Objektif kajian ini ialah untuk menganalisa kaitan antara pengemudi-pengemudi utama dan aras penguasaan E-dagang dalam sektor perkilangan di Malaysia.