A Study On The Relationship Between Store Image, Store Satisfaction And Store Loyalty - Gondasamy, Shamila Rani (2006)

(untitled)
Melalui penyelidikan ini, penyelidik berusaha untuk meninjau hubungan antara imej stor, kepuasan terhadap stor dan kesetiaan terhadap stor dalam industri peruncitan.