A Study On The Factors Influencing Employees Intention To Use E- Licensing - Pitchay Muthu @ Chelliah, Pathamanathan (2006)

(untitled)
Teknologi telah mengubah cara penyampaian perkhidmatan kerajaan kepada orang ramai dan perniagaan.