A Study Of Logistic Service Quality In A Container Terminal Operations - C. Kaleappan, C. Kaleappan (2006)

(untitled)
Kajian ini difokuskan kepada tahap kepuasan terhadap perkhidmatan yang diberikan oleh pihak terminal kontena kepada penggunanya.