Transformational Leadership And Organizational Innovation: A Study Of Mncs In Malaysia - Ooi, Hui Ying (2009)

(untitled)
Kepantasan dalam perubahan dan perkembangan dunia semakin mendadak. Sememangnya, innovasi memainkan peranan yang penting.