Time Series Modelling for Share Price Behaviour of Top Five Palm Oil Industries: Bursa Malaysia (2004-07) - Allameh, Sara (2009)
Kajian ini telah berusaha untuk mengenal pasti satu model yang sesuai untuk harga saham lima syarikat minyak sawit mentah yang tersenarai di papan utama Bursa Malaysia.