The Impact of Macroeconomic Variables on Firm’ s Performance: Evidence from Malaysian GLC - Mohd Noh, Azemi (2009)
Kajian ini bertujuan menyelidiki kesan faktor ekonomi makro keatas harga saham Syarikat Berkaitan Kerajaan.