Armstrong Component Parts (Vietnam) Co., Ltd In The Spoke, Nipple And Rim Markets In Vietnam - Leong, Evans (2009)

(untitled)
Selepas 24 tahun reformasi ekonomi yang dikenali sebagai Doi Moi, Vietnam telah pindah daripada pengunaan basikal kepada motosikal dan kereta