Study On Factors Influencing Internal Auditors Of Glc Companies To Whistleblow - Syed Mohd, Syed Abdul Kadir (2009)

(untitled)
‘Whistle blowing’ atau dalam erti kata lain ‘meniup wisel’ adalah satu tindakan untuk mendedahkan perbuatan yang tidak beretika.