Service Quality Of Development Department Of Usm: Perception Of Responsibility Centre, Satisfaction And Level Of Complaints - Saad, Suhailah (2009)

(untitled)
Jabatan Pembangunan Universiti Sains Malaysia merupakan tulang belakang kepada operasi bukan akademik Universiti.