Relationship Of Customer Loyalty And Satisfaction Perception Study On The Mobile Industry In Oman–A Case Of Oman Mobile - Jameel Al Darey, Dhahi Saleh (2009)

(untitled)
Tujuan kajian ini adalah untuk memahami tanggapan kualiti perkhidmatan dan meneliti perhubungan di antara dimensi kualiti perkhidmatan, kepuasan pelanggan dan kesetiaan pelanggan terhadap perkhidmatan yang diberikan oleh pembekal perkhidmatan telefon bimbit di pasaran Oman.