Predictors And Health Outcomes Of Job Stress: A Study Of Retail Salespersons In The Pharmaceutical Industry Of Penang - Doraisamy, Munesy (2009)
Ketegangan kerja merupakan topik yang popular kerana isu ketegangan kerja mempunyai pengaruh negatif yang konsisten ke atas individu.