Organizational Commitment: A Mediator In The Relationship Between Job Satisfaction And Job Performance In The Electronics And Manufacturing Industries In Bayan Lepas Industrial Zone, Penang - Lem, Yal Ming (2009)

(untitled)
Adalah menjadi tumpuan utama para penyelidik dan pengurus syarikat untuk mencari cara yang paling berkesan untuk meningkatkan prestasi bekerja para pekerja syarikat dalam keadaan ekonomi yang serba sengit ini.