Factors Influencing Consumer Purchase Intention Of Dietary Supplement Products In Penang Island - Ooi, Say Keat (2009)

(untitled)
Walaupun sokongan klinikal tentang keperluan suplemen pemakanan untuk kesihatan adalah terhad, pembeliannya semakin meningkat.