Factors Influencing Intention To Visit Restaurant Toward Restaurant Review In Consumer Blogs - Chan, Chee Wah (2009)

(untitled)
Blog merupakan salah satu fenomena baru dalam Internet. Ia membernakan pengguna Internet mengongsi ilmu pengatuhuan dan pendapat di antara satu sama lain.