Impact Of Interest Rate And Exchange Rate On The Stock Market Index In Malaysia: A Cointegration Analysis - Foo, Zor Thang (2009)

(untitled)
Kajian ini mengkaji kesan kadar faedah dan kadar pertukaran terhadap indeks pasaran saham di Malaysia.