Implementation Of Cost Of Quality In Penang Manufacturing Companies: An Exploratory Study - Lee, Hoon Tye (2009)

(untitled)
Tujuan manjalankan penyelidikan ini adalah untuk menyelidik faktor-faktor yang mempengaruhi kejayaan perlaksanan sistem kos kualiti dari kilang pembuatan yang terletak di Pulau Pinang.