Does Shareholder Concentration Matter in Small and Medium Enterprises (SMEs)? Empirical Evidence from SMEs in manufacturing sector in Northern Corridor Economic Region (NCER) - Lim, Kent Soon (2009)
Memandangkan peranan penting yang dimainkan oleh Perusahaan Kecil and Sederhana (PKS) dalam pertumbuhan ekonomi negara, satu daya saingan yang kuat diperlukan oleh industri ini demi menjayakan Wilayah Ekonomi Koridor Utara (NCER).