Customer Loyalty And Petrol Station’ S Convenience Store Patronage In Penang: The Influence Of Store Image, Corporate Image And Customer Satisfaction. - Abdul Wahid, Ahmad Zulhaimi (2009)

(untitled)
Dalam penyelidikan mengenai kesetiaan pelanggan dalam industri perkhidmatan, kepuasan pelanggan sering diperkatakan sebagai penentu yang amat penting dalam membantu pengguna untuk membuat sebarang keputusan.