Critical Factors Impacting Sustainability of Continuous Improvement in Manufacturing Industries in Penang - Lim, Poon Howe (2009)
Kajian ini bertujuan untuk meninjau perhubungan antara enam pembolehubah terhadap usaha mengekalkan kemahiran pembangunan berterusan dalam industri pengeluaran di Pulau Pinang.