Corporate Environmental Responsibility Disclosures: The Case Of Shariah Compliant Companies - Hadir, Thahirah (2009)

(untitled)
Matlamat utama kajian ini diadakah adalah untuk menyiasat mengenai penzahiran maklumat berkenaan tanggungjawab korporat terhadap alam sekitar, di dalam laporan tahunan syarikat-syarikat yang disenaraikan di papan utama Bursa Malaysia sebagai syarikat patuh Syariah.