An Exploratory Study Factor Influencing Application Services Provider (Asp) Success - Pah, Sock Hon (2009)

(untitled)
Penyedia perkhidmatan aplikasi menjadi satu perkhidmatan sewa baru yang berpangkalan perniagaan perusahaan.