An Empirical Study of Small and Medium Enterprises Website Continuance Intention Determinants in Malaysia - Niu, Swee Ling (2009)
Penyelidikan faktor yang menyebabkan penggunaan teknologi Internet telah menjadi topik tinjauan yang popular sejak kebelakangan, terutamanya dari sudut pandangan pengguna.