A Study On Employed Job Seekers’ Acceptance Of Social Networking Sites As A Job Search Tool - Michelle Kow, Pei Ming (2009)

(untitled)
Penggunaan laman jaringan sosial untuk berhubung dengan rakan-rakan, ahli keluarga dan rakan perniagaan merupakan trend yang terkini.