Tight Budgetary Control Practices, Budgetary Slack, and MNC Firm Performance : Structure as Moderator - Chang, Chee Jia (2007)
Umumnya syarikat-syarikat yang tertakluk di bawah garispanduan dan kawalan terhadap perakaunan dan belanjawan mendapat hasil yang di luar jangkaan di akhir tahun kewangan.