The Relationship Between Sales Skills And Salesperson Performance: An Empirical Study In Telekom Malaysia - Basir, Mohd Sah (2007)

(untitled)
Objektif kajian ini adalah untuk memahami pengaruh dimensi kemahiran jualan yang terdiri daripada kemahiran interpersonal, kemahiran kecekapan menjual, kemahiran teknikal dan kemahiran pemasaran terhadap prestasi jurujual.