The Relationship Between Human Resource Management Practices, Affective Commitment, And Knowledge Sharing Behavior - Pangil, Faizuniah (2007)
Kajian ini mempunyai dua objektif. Pertama, kajian ini adalah untuk menentukan hubungan antara persepsi pekerja tentang amalan pengurusan sumber manusia (PSM) dan gelagat perkongsian ilmu mereka.