Strategic Management Practices And Performance Of Malaysian Local Authorities - Ahmad Tajuddin, Ahmad Fadzli (2007)

(untitled)
Penyelidikan ini mengkaji amalan pengurusan strategik Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) di Malaysia bagi meningkatkan prestasi organisasi.