Impact Of Organizational Values On Organizational Cultural Practices And Its Impact On Organizational Performance - Cheng, Wei Hin (2007)

(untitled)
Dalam era globalisasi, kajian mengenai budaya organisasi sem akin penting kerana pengurus terpaksa berurusan dengan organisasi dari seluruh pelusuk dunia.