Change Management Initiati Ves And Change Success In Direct Selling Industry: The Moderating Effect Of Attitude Towards Change - Md Isa, Filzah (2007)

(untitled)
Disebabkan oleh kepentingan perubahan dalam organisasi perniagaan jualan langsung di Malaysia pada hari ini, maka kajian ini dilaksanakan untuk mencapai dua objektif penting