Business Intelligence And Its Impact Towards The Performance Of The Local Manufacturing Enterprises. - G. Subramaniam, Govindan (2009)

(untitled)
Salah satu cabaran terbesar yang dialami oleh dunia korporat masa kini ialah mengurus informasi.