The Role Of Risk Management Practices In The Success Of Software Outsourcing From The Perspective Of A Client Firm - Migeemanathan, James Sundararaj (2008)

(untitled)
Fenomena pembangunan tempah daripada pihak ke tiga dalam bidang Teknologi Maklumat (TM) sedang mengalami tahap kematangan sejak beberapa tahun kebelakangan ini.